Slik konfigurerer du kontroll av passordstyrke for ekstern tilgang til filserveren

Kaspersky Small Office Security passordstyrken til Windows-kontoen din som brukes for fjerntilgang til filserveren.

Kaspersky Small Office Security bruker følgende kriterier for å kontrollere passordstyrken:

Slik konfigurerer du kontroll av passordstyrke:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Knappen Innstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Vinduet Innstillinger vil da åpne.

3. Gå til delen Personverninnstillinger.
  4. I vinduet Personverninnstillinger klikker du på Sikkert datainput-knappen.
  5. Utfør følgende handlinger i delen Kontroll av passordstyrke for Windows-kontoen:
    • Velg boksen Advar om utdatert passord om ... og velg en tidsperiode som skal forløpe før programmet varsler deg om det utdaterte passordet.
    • I rullegardinlisten Anbefal å endre passord om ... velger du en tidsperiode som skal forløpe før programmet anbefaler at du endrer passordet.
    • Velg boksen Advar hvis minste tillatte passordlengde i Windows-innstillingene er mindre enn ... hvis du vil at programmet skal sjekke minstelengden for passord som er angitt i Windows-policyen for denne enheten. Hvis passordlengden i Windows-policyen er mindre enn verdien angitt her, vil Kaspersky Small Office Security vise deg en varsling som foreslår å øke minstelengden for passord i Windows-policyen.

Toppen av siden